WIJ ZORGEN HEEL GOED VOOR JOUW AUTO

Ben jij autoliefhebber? En is jouw auto jouw trots? Dan wil je er vast heel goed voor zorgen.

Nou, wij ook!

Daarom beschikt MAX Autowas over de langste autowasstraat van het Noorden.

Een hyper moderne wasstraat waar je auto gewassen wordt met textielstroken, super zacht voor je autolak.

Wij verwennen je auto met het modernste wateronthardingssysteem ooit en biologisch afbreekbare shampoo/conserveermiddelen voor een streeploos eindresultaat.Na iedere wasbeurt is stofzuigen gratis inbegrepen. Daarvoor beschikken wij over maar liefst 25 stofzuigerplaatsen. Je kunt er onbeperkt stofzuigen zo lang je wilt. Bij elke stofzuigerplaats vind je een krachtige stofzuiger en een hogedruk luchtspuit voor het schoonblazen van je dashboard.

Kijk uit dat je geen kleingeld of kleine waardevolle spullen hebt rondslingeren, want voor je het weet zijn die opgezogen.

Onze 60 meter lange, volledig overdekte wasstraat biedt pure verwennerij voor jouw auto. Wachten is verleden tijd, want onze wasstraat kan maar liefst 100 auto’s per uur aan. 

Probeer regelmatig onze machinale Poetsstraat.

Je auto wordt weer Showroom Shine na het machinaal poetsen, dit is een behoud voor je lak.

Bij MAX Autowas kun je bij de kassa een speciale droogdoek aanschaffen voor een eenmalige prijs van € 3,-, zie dit als een soort statiegeld/borg. 

Met dit doekje ga je de drempels, kofferbakrandjes etc lekker schoon en droog maken.

Iedere keer als je de wasstraat bezoekt kun je het doekje bij de kassa gratis omruilen voor een schoon doekje.

 

Voor het reinigen van je interieur ga je naar onze "doekjesautomaten" , alwaar je een keuze hebt uit Glasdoekjes, Interieurdoekjes en Dashboarddoekjes. Dit alles tegen een geringe betaling volgens opgave op de automaat.

Onze waxen laten je auto glanzen. De kleur is dieper en bij regelmatig waxen is je autolak ook na vele jaren nog in topconditie. En voor een auto die strak in de lak zit, krijg je bij inruil een betere prijs!

Ook goede bandenspanning hoort bij de wellness van je auto. Voldoende lucht in de banden scheelt heel veel slijtage en brandstofverbruik.

 

Na het wassen kun je bij ons gratis even meten hoe veel bar er nog in je banden zit. Er hangt een poster waarop de juiste druk per merk en type auto aangegeven staat. En zijn ze te zacht, dan kun je de banden gratis even oppompen. Zorg goed voor je auto, dan is je auto ook goed voor jou!

Drinken gemorst? Overal zand? Of kleeft er een oud snoepje aan je mat?

Gebruik onze mattenwasser en je hebt binnen enkele minuten weer 4 schone en frisse automatten in je auto liggen.

De automaat zuigt, wast en droogt.

Daarna kun je je matten insprayen met een van de geuren uit de Geurautomaat.

Deze bevindt zich naast de mattenwasser.